utorak, 07 oktobar 2008 18:54
Ivana Hodak hladnokrvo je ubijena danas na ulici u Zagrebu oko 11 časova sa dva metka u glavu iz neposredne blizine.

 

 

 Ivana je ćerka čuvenog advokata Zvonimira Hodaka i majke Ljekre Mintas Hodak, inače bivše potpredsendice vlade Hrvatske. U  poslednjih nekoliko meseci se zabavljala sa Ljubom Pavasovićem Viskovićem, takođe advokatom, koji među klijentelom ima dosta ljudi iz sveta mafije.


Zagrebačka policija navodi da je ubistvo bilo profesionalno i gotovo bez tragova. Ubica je, po rečima očevica star između 30 i 35 godina i nosio je sivu jaknu, a brzim korakom nestao je u pravcu Trga Bana Jelačića. Takođe se navodi da su u blizini mesta ubistva nalazili dva automobila bugarskih registarskih tablica, koji su nakon ovog dela nestali.


Ivana, njen otac Zvonimira Hodaka i momak Ljuba se pominju već neko vreme po Hrvatskoj štampi, a sve u vezi sa mnogim mahinacijama, mafijskim vezama unutar Hrvatske.

-Ubili su mi ćerku, pogodite ko stoji iza toga - Izjavio je danas Zvonimir Hodak. Pri tom je dao izjavu gde je pomenuo spregu vlasti i mafije, kao i da je ovo ubistvo bilo okidač i da više nema povratka, da će do kraja na videlo da istera ko sve i kako sarađuje sa mafijom.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

victor said:

...
ZAO MI JE PUNO
09. 01. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop