četvrtak, 09 oktobar 2008 15:27

 

  Istraga o ubistvu Ivane Hodak nije daleko odmakla, osim što se po štampi pominju mnoga poznata imena, pa i "kontraverzni biznismen", Joca Amsterdam.

 

Prva reakcija hrvatske vlade na ubistvo Ivane Hodak je bila Sanaderova smena ministra unutrašnjih poslova Berislava Rončevića, ministarke pravde Ane Lovrin i šefa policije Marijana Benka.Od ponedeljka do danas mnoge "zverke" su prošle kroz novinske članke kao povezani ovim zločinom.Ivana Hodak je kako smo već naveli bila devojka Ljube Pavasovića Viskovića, koji je branilac Hrvoja Petrača koji služi robiju zbog otmice sina generala Vladimira Zagorca, a koga je optužio i za krađu dijamanata. U tom slučaju generala brani Ivanin otac, Zvonimir Hodak koji je zajedno sa Ivaninim bivšim dečkom Ivorom Vucelićem i poznatim kompozitorom Tončijem Huljićem treba da otkupi Zagočevu imovinu.Pošto je Ivana ušla u vezu sa Ljubom Pavasović Visković to je jako povredilo njenog bivšeg dečka i ceo posao između njega i njenog oca, a vredan oko 40 miliona evra je doveden u pitanje. Kao jedan od mogućih kupaca imovine generala Vladimira Zagorca pominje se i Sreten Jocić, zvani Joca Amsterdam, ali zbog, kako hrvatski izvori navode, "neozbiljne ponude" posao nikad nije realizovan.
Danas su u istražnom odeljenju zagrebačke policije ispitani i sinovi Hrvoja Petrača, Novica, Nikola i Roko, koji su kako kažu "prošli" poligraf i time skinuli ljagu sa svoga imena. Do sada je policija ispitala preko 200 osoba i još nije došla do konkretnih podataka.


U međuvremenu su se pojavile informacije da je Ivana ubijena sa dva pucnja iz pištolja kalibra 7.6 mm, proizvdenog u kragujevačkoj Zastavi, popularnog "tetejca". Poznato je i to da je žrtva bila u drugom stanju, to tvrdi njen dečko Ljubo.

- Ivana je bila trudna. Kasnio joj je mesečni ciklus, planirali smo da se venčamo - Izjavio je sav slomljen Ljubo.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop