četvrtak, 20 septembar 2018 15:10

alt

U čast 60 godina od rođenja Milana MladenovićaU petak, 21. septembra 2018. godine navršava se 60 godina od rođenja Milana Mladenovića, jednog od najznačajnijih autora srpske i ex-jugoslovenske rok muzike.

Iako je živeo samo 36 godina, Milan je svojim radom u grupama „Limunovo drvo”, Šarlo Akrobata, Katarina II i Ekatarina Velika - EKV, kao i saradnjom sa Mitrom Subotićem Subom (Mitar Subotic Suba Rex Ilussivi) ispisao istoriju rok muzike na ovim prostorima.U njegovu čast, Radio Beograd 202 obeležiće taj dan emitovanjem po jedne njegove autorske ili izvođačke numere u svakom satu svog programa.

Od srede, 19. septembra u podne, do četvrtka, 20. septembra u podne, slušaoci Radio Beograda 202 su na društvenim mrežama Facebook (www.facebook.com/beograd202) i Twitter (www.twitter.com/Beograd202) mogli da glasaju za Milanove pesme koje bi želeli da čuju na njegov rođendan.

Dvadeset četiri numere koje budu imale najviše glasova biće emitovane u programu Radio Beograda 202 od četvrtka u ponoć, do petka u ponoć (svakog sata po jedna).


Izvor: facebook.com/hit202/    RTS.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Lady Gaga mlada said:

...
UMRO JE PRED SAM KRAJ ŽIVOTA.......OD SIDE, KAŽU...,
22. 09. 2018

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop