Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
ponedeljak, 28 septembar 2009 14:52

Bosanski muzičar otkazao jedan termin, tako da će održati četiri koncerta u "Sava centru"!

 

 

 

 

 

Bosanska pop grupa "Hari Mata Hari" najavila je da će nedavno objavljeni album "Sreća" koncertno promovisati četiri večeri za redom u beogradskom "Sava" centru - 8, 9, 10. i 11. novembra. Haro Varešanović je na konferenciji za novinare rekao da da se nada da će pored četiri najavljena, "Hari Mata Hari" održati dodatna četiri, kao i 1999. godine, kada je nanizao osam večeri u rasprodatom "Sava" centru.

 

 

 

- Sa čežnjom čekam beogradske koncerte. Krećemo sa četiri, a imam ambiciju da skupim još četiri. Jedva čekam da doživim magični huk publike kad izađem na scenu. Nisam razmišljao o Areni, to je ipak spotska dvorana. Postoji tradicija "Hari Mata Hari" u Sava centru, to je nešto neraskidivo i ta ljubav traje dvadesetak godina - rekao je pevač.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

hihihi said:

...
mogao je i u Beogradu održati besplatan koncert kao u Sarajevu...
29. 09. 2009

Kitic M. said:

svasta
sta se zamislja bre ovaj? bas mu nestalo para pa daj u beograd 100 puta arena i 200 puta SC
29. 09. 2009

ajjajahdjasdjksakh said:

...
super.ionako ga ne volim.
28. 09. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop