Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
četvrtak, 20 novembar 2008 12:22

Poznati muzičar pristao da za honorar od 100.000 evra peva na dočeku 2009. godine u Beogradu!
 
 
Goran Bregović pevaće na dočeku Nove godine na Trgu Republike u Beogradu! Popularni Brega pristao je da održi nastup sa svojim "Orkestrom za svedbe i sahrane", tačno u ponoć, i to za honorar od neverovatnih 100.000 evra! Ovo će biti prvi Bregovićev nastup u Beogradu posle 2000. godine, ako ne računamo njegovo učešće na ovogodišnjem "Evrosongu". Ovu informaciju potvrdio je i njegov menadžer Raka Marić:
 
 
- Ovo će biti prvi put da Brega nastupa za Novu godinu na Trgu u Beogradu. Imao je puno ponuda iz svih krajeva sveta, ali kada je dobio poziv od beogradskih gradskih vlasti, nije se premišljao. Zadnji put je pevao ovde "kod konja" 2000. godine, posle one čuvene izborne krađe - rekao je Raka Marić.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

nn said:

plaća telekom
Novce "daje" (čitaj otimaju mu )Telekom Srbija dok su plate zaposlenih u osnovnoj delatnosti u toj kompaniji oko 30000,00 dinara, ali neka se veseli narod uz orkestar za svadbe i sahrane
27. 11. 2008

pedja said:

uzas
em je smarac zesci,
a ne znam ko mu je samo dao tolike pare za NG
mislim da je to neki zesci idiot...sigurno ne iz svog dzepa.
20. 11. 2008

Mirka said:

...
Covek je vec malo smorio :)
20. 11. 2008

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop