Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
nedelja, 17 maj 2009 16:33
Prema sms glasovima Marko Kon je trebalo da uđe u finale ali je žiri odlučio da to bude Igor Cukrov!
 
 
 


Odmah po završetku "Evrosonga" obelodanjeni su i rezultati obe polufinalne večeri. Tako je prve polufinalne večeri trijumfovala predstavnica Islanda (najveće iznenađenje ovog takmičenja), druga je bila Turska a treća grupa "Regina". Kada je reč o drugoj polufinalnoj večeri, tu je još interesantnija situacija.Srpski predstavnik Marko Kon osvojio je 60 glasova, što je bilo dovoljno da zauzme 10. mesto i plasira se u finale. Međutim, kako na ovom takmičenju devet finalista određuje publika a desetog žiri, odlučeno je da umesto Srbije svoje mesto u finalu nađe Hrvatska! Tako se Igor Cukrov, ni kriv ni dužan, našao u završnici jer se žiriju njegova pesma više svidela od srpske "Cipele".

 

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (34)add comment
 < 1 2 3 4

Tijanaa said:

...
Ma, kako se god okrene Srbija je imala bolju pesmu od Hrvatske. Jos nesto: Hrvatska je od prvog dana bila autsajder! Sto je onda ziri odlucio da ubaci njih umesto Srbije? Strasno.... Nije Marko Kon zasluzio bas toliku bruku da ne udje ni u finale!
17. 05. 2009

smart said:

...
to je bila prica i za Makedoniju prosle godine...zaista ako se tako odredjuje ko ide dalje,onda je takmicenje s****e najblaze receno...u svakom slucaju sta je tu je...nije kao da smo ocekivali da ce Cipela da prodje dalje...
17. 05. 2009

VICTOR said:

...
ako je tako onda evrovizija ne vredi
17. 05. 2009

Glas Razuma said:

...
Klasicno novinarsko paljenje vatre i pogresna interpretacija cinjenica. Pravilnik je da publika bira 9 a ziri bira 1, sto se i desilo. Onaj koje bio na 10 mestu po meri publike je samo srece qrate.
Ali naravno, ne bi mi bili mi kad nam pre ili kasnije sudije ne bi bile krive.
17. 05. 2009
 < 1 2 3 4

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop