Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
utorak, 03 februar 2009 17:11
Gudački orkestar "Quartissimo" predstavljaće Sloveniju na izboru za pesmu "Evrovizije" u Moskvi.
 
 
Nakon Bosne i Crne Gore, i Slovenija je izabrala svog predstavnika na predstojećem izboru za pesmu "Evrovizije". Ovu bivšu jugoslovensku republiku na takmičenju u Moskvi predstavljaće gudački orkestar "Quartissimo" sa pesmom "Love Simphony". Zanimljivo je da je ovu numeru komponovao Andrej Babić, isti autor koji je uradio pesmu sa kojom će Dušan Zrnić nastupiti na "Beoviziji".
 
 
I ovaj nacionalni izbor obeležio je manji skandal jer Slovenci nisu bili oduševljeni činjenicom da će ih na ovom takmičenju predstavljati Hrvatica Martina Majerle, koja je vokal u pomenutoj grupi.
- Na našu pobedu najburnije su reagirali favoriti takmičenja, članovi grupe "Langa". Zbog toga su napravili skandal, psovali i predbacili organizatorima da su im "Hrvati draži od Cigana". Posle su u besu još i razbili garderobu - izjavio je kompozitor pobedničke numere.
 
 

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

zoran 2 said:

...
LOVE SIMFONI JE SASVIM O.K. ORIGINALNA. SRECNO.
08. 03. 2009

tomas said:

...
bas ce ih prestaviti,da je dobra nebi je dali hrvati
17. 02. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop