Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
utorak, 09 jun 2009 16:58
Poznati muzičari nastavili prekinutu turneju a više i ne pominju svoj nastup u Beogradu!
 Britanski sastav "Depeche Mode", koji je sredinom maja prekinuo svetsku turneju zbog operacije kojoj je podvrgnut pevač Dejv Gahann (Dave Gahan), nastavio je seriju koncerata nastupom u Nemačkoj.


Grupa je u ponedeljak uveče nastupila u Lajpcigu u sklopu turneje "Tour of the Universe", međutim, niko više ne pominje šta će biti sa koncertom koji su otkazali u Beogradu.- Zahvalan sam obožavaocima na podršci, zahvalan sam i mojoj porodici, prijateljima i svim lekarima koji su se tako dobro brinuli o meni. Povratak na binu je neverovatan osećaj i radujem se svakom narednom koncertu - rekao je oporavljeni pevač posle nastupa.Prvi u nizu otkazanih koncerata bio je nastup u Atini, 12. maja, a grupa je potom otkazala između ostalog dolazak u Istanbul, Beograd, Zagreb, Bukurešt i Sofiju.
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

Spanija said:

...
ne volim Depeche Mode!
12. 06. 2009

helena1980 said:

kako vam je tendenciozan naslov :(
prvo - pregovori oko odgodjenih koncerata jos nisu zavrseni - otkazano je 11 svirki, medju njima i beogradska... drugo - ne lupetajte i ne pljujte, dok se ne vidi sta ce biti...
10. 06. 2009

Insomnia said:

...
p***rcine smrljive!
10. 06. 2009

Insomnia said:

...
a kad sledeci put (ako ga bude) dodju u BG svi ce opet otici. Koje smo mi budale, umesto da ih napusimo da im ne padne napamet vise da nas ovako ponizavaju. j****e se ne trebate nam!
10. 06. 2009

Smrdo said:

...
jednom rijeci...supcine
09. 06. 2009

Glas Razuma said:

...
Ja mislim da je u Beogradu trebao da peva pa makar crko.
09. 06. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop