Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
subota, 13 decembar 2008 18:19
Poznati muzičar nastupiće u "najluđoj noći" na gradskom trgu u Herceg Novom!
 
 
Pop pevač Momčilo Bajagić Bajaga ugovorio je novogodišnji nastup na gradskom trgu u Herceg Novom. U društvu svojih "Instruktora" Bajaga će nekoliko sati zabavljati publiku u uvesti ih u novu 2009. godinu. Ovaj nastup će biti besplatan za sve posetioce.
 
 
Kako je najavio Bajagić, ovim koncertom biće obeleženo 20 godina od objavljivanja albuma "Prodavnica tajni" pa će publika uživo čuti sve numere iz te godine: - Sviraćemo izbor hitova iz svih perioda. Od novijih pesama izvešćemo one iz serije "Vratiće se rode". Mnogo mi je drago što ćemo Novu godninu dočekati na moru. Nadam se da će nas vreme poslužiti - kaže Bajaga.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

Ivana said:

...
najbolji si!!!;-)
07. 01. 2009

tamara said:

...
u budvi ce biti masu bolje al dobro sta se moze
26. 12. 2008

Izmišljena said:

...
Čekanje me stašno zamara cele noći vetar šamara a tebe nema...
14. 12. 2008

Izmišljena said:

...
Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu a ja sam izmišljena pa ih po nekad sretnem u letu da l je to sudbina il ko zna šta li je kad god se sretnemo uvek se zavije uvek se završi s nekim od naših tripova.... hahaha
14. 12. 2008

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop