petak, 25 maj 2018 05:48

alt

Zabava za decu filmske projekcije, koncerti


Veliki praznik festivala i centar najbolje zabave za celu porodicu biće organizovan na Kalemegdanu od 25. do 27. maja, a povodom održavanja četvrtog Festivala manifestacija i destinacija „Beogradski Manifest“. Radno vreme festivala je u petak od 16 do 21 čas i u subotu i nedelju od 11 do 21 čas, a ulaz za sve posetioce je besplatan.

Tokom tri dana u deset festivalskih zona i pet programskih bina posetioci će pronaći odličnu zabavu u bogatim programima – zabava za decu, plesni performansi, filmske projekcije, koncerti, atrakcije, turizam, kultura, lepota, zdravlje, edukacija, promocije, jahanje konja, pivske, vinske i gastronomske degustacije, a u petak 25. maja biće postavljena i izložba automobila old timer-a. Duh starih, viteških vremena na Beogradsku tvrđavu će doneti vitezovi iz Poljske, Češke, Rusije, Mađarske, Republike Srpske i Srbije, koji će biti obučeni u autentične viteške odore i tokom sva tri dana demonstrirati srednjovekovni način borbe.

Svake godine dečja zona je najšarenija i najveselija, a ove godine će pored brojnih interaktivnih sadržaja, pozorišnih predstava, dečjih horova, klovnova, štulaša, kostimiranih junaka iz bajki, mađioničara, biti oplemenjena i novim društveno odgovornim akcijama u kojima će mali posetioci, ali i njihovi roditelji, saznati više o značaju reciklaže za očuvanje životne sredine i bezbednosti dece u saobraćaju.

Posebnu čar i ove godine festivalu će dati veliki šareni leteći baloni i izložba velikih skulptura od slame, gde se posetioci veoma rado slikaju i sa prijateljima širom sveta dele najlepše uspomene sa „Beogradskog Manifesta“.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop