petak, 31 avgust 2018 07:35

alt

Raduju se ponovnom dolasku u Beograd


Muzički dvojac 2CELLOS, Stjepan i Luka, održaće 8. septembra koncert u Beogradu, na Kalemegdanu.

"Radujemo se ponovnom dolasku u Beograd. I ovu turneju smo započeli u Beogradu sa fenomenalnim koncertom u Areni. Publika je fantastična, reaguje od prve pesme. Koncert na otvorenom je poseban doživljaj, ali i veći izazov. Kalemegdan je prelep, dođite u što većem broju da uživamo zajedno", poručuje Luka.

"Vraćamo se korenima, obradama pop i rok hitova. Prvu pesmu smo već ekranizovali 'Eye of the Tiger', nadamo se da vam se dopada. Mi i sviramo samo ono što se nama dopada. Za Beograd smo već spremili repertoar. Krenućemo mirno, sa filmskom muzikom i onda energični deo. Biće ludo, obećavamo", dodaje Stjepan.

Nove visine u njihovom viđenju sviranja čela donose obradama klasika poput "Imagine" Džona Lenona, "Hallelujah" Lenarda Koena, ali i u nikada pre izvođenim, njihovim originalnim kompozicijama "Concept2", "Cadenza", koje pružaju potpuno novo iskustvo u slušanju 2CELLOS.

Nastup će početi u 20 časova.Izvor: o21.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop