subota, 16 jun 2018 16:06

alt

Festival za sve generacije i ukuse


27. po redu Belef 2018, Beogradski letnji festival, biće održan od 22. juna do 15. jula. Kao i svake godine, Beograđani i gosti prestonice, imaće priliku da u toplim letnjim mesecima uživaju u brojnim umetničkim sadržajima na raznim lokacija u srpskoj prestonici.

Beogradski letnji festival Belef biće otvoren od od 22. juna do 15. Jula, a manifestacija posvećena svim oblastima umetnosti biće održana po 27. put. Program festivala je pretežno muzičkog karaktera, i zabavljaće sve zainteresovane goste i sve generacije, zadovoljiće sve ukuse.

Beogradski letnji festival je manifestacija koja tokom leta ima za cilj da predstavi aktuelna umetnička dela iz svih umetničkih disciplina, pozorišta, muzike, vizuelnih umetnosti i drugih umetničkih oblasti delovanja, kako bi na taj način animirali Beograđane i njihove goste.

Od programa treba izdvojiti brojne koncerte klasične i zabavne muzike, izložbe poznatih i uspešnih umetnika, pozorišne predstave za odrasle i najmlađe, a od muzičkih izvođača treba pomenuti  dečji hor Kolibri, Ortodox Celts, Jovan Maljoković, Neverne bebe, Din Bauman, Lena Kovačević, Silver Dance Company iz Izraela, a sve to je samo deo kulturno-umetničkog sadržaja.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop