nedelja, 22 januar 2017 09:50

alt

Sedam kandidata prošlo dalje


Nermina Mamanović je fantastično otpevala numere "Pametna i luda" i "Hiljadu zima" i napravila rusvaj u "Zvezdama Granda".

Nastup Nermine Mamanović (32) oduševio je sve u “Zvezdama Granda” a koliko je plavuša iz Živinica bila dobra najbolje pokazuje činjenica da ju je najviše hvalila Jelena Karleuša, koja važi za najstrožeg člana žirija.

Nermina je sjajno otpevala numere “Pametna i luda” Marije Šerifović i “Hiljadu zima koju izvodi “Alegro bend” i žiri nije štedeo komlimente.

– Jako si talentovana, lepa boja glasa, trileri, ukrasi. Lepo zvuči sve je kako treba, a onda sam spustila zid i videla ono što ja potenciram, a to je da se ova scena poštuje a ne samo talentom, već i energijom, glumom na sceni, a onda stajlingom i dobrim ukusom. Pored toga što si lepa i zgodna, imaš i ukus, ponašaš se kao zvezda – rekla je Karleuša a Aca Lukas je dodao:

– Biću kratak – Osvetlala si obraz svim ženskim kandidatima! Ti si, devojko, broj jedan!  

U naredni krug prošli su sledeći takmičari: Danijel Stojčić, Nermina Mamanović, Radiša Vasiljević, Sanja Vasiljević, Almir Delić, Stefan Osmanović, Elvis Bakterović.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop