utorak, 01 decembar 2009 15:52

Najstariji ukućanin "Velikog brata" poželeo je da poljubi sve devojke pred spavanje!

 

 

 

 Evo šta se sve dešavalo u kući "Velikog brata" a nije prikazano u ponedeljak uveče. Tokom žurke, Karlo je pokušao da privoli Jovanu i Đorđa da porazgovaraju i rasčiste trenutne nesuglasice, ali kako je pokušaj propao samo je prokomentarisao kako se njih dvoje ponašaju kao osnovci.

 
Karlo je nakon žurke rekao Kristini kako ne može da veruje da se ljubi sa "fudbalerom Piroćancem" i zašto joj to treba. Kristina je odbrusila da se to njega ne tiče i da ona tako želi i tako se oseća. Karlo je na kraju odustao od razgovora i rekao da mora da prihvati njen izbor, kakav god bio.

Veoma dobro raspoložen tokom žurke bio je Radiša i pred spavanje je poljubio skoro sve ukućanke za laku noć. Dragicu nije ni pokušavao da poljubi a Mirjana je odbila poljubac za laku noć.

 

Sve najnovije vesti, kao i LIVE STREAM možete naći na sajtu Veliki Brat i Veliki Brat Forum


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (13)add comment
 1 2

lazalaza said:

...
ma retard...
ej, ovu KARLITU ne mogu da smislim ! j**em mu mater smrdljivu u ku*ac koji ne koristi, jer ga samo prima otpozadi, KARLITA NAPOLJE !!!
01. 12. 2009

ana23 said:

radasin
ma i ja kazem budala sara odvratan glup je skroz,ali veliki brat uziva, njemu treba jena ovakva budala s kim bise se zajebavali ako ne sa radisom kadje budala neka samo kad pocne da prica ide mi na zivce uhhhhhh
01. 12. 2009

victor said:

...
matora drtina sram ga bilo.kako ga nije sramota ima decu i unucice.pu
01. 12. 2009
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop