četvrtak, 08 oktobar 2009 13:40

Poznati voditelj neko vreme neće voditi "Velikog brata" jer želi da se posveti novoj ulozi!

 

 

 

 

Dragan Marinković Maca neće više voditi rijaliti šou "Veliki brat" jer je prihvatio ulogu u filmu "Neprijatelj" Dejana Zečevića, otkiva Press. On se na mesec dana oprostio od vođenja emisije jer je prihvatio ulogu u novom filmu reditelja i scenariste Dejana Zečevića! Voditelj je demantovao glasine da je produkcija "Emotion" zahtevala da napusti voditeljski posao zbog toga što je ukućanina Milana Boričića najavio kao "kršnog Crnogorca".

 - Milan je kršan. Što nije?! Neko ne mora da bude kršan samo u fizičkom smislu. Neko vreme neću raditi "Velikog brata" zbog glumačkih obaveza. Snimam film sa Zečevićem i to je jedini razlog zbog kojeg neću raditi kao voditelj - izjavio je Maca.

 

Sve najnovije vesti, kao i LIVE STREAM možete naći na sajtu Veliki Brat i Veliki Brat Forum


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

zdenka said:

...
DRUŠTVO SAMI OLOŠ BIVŠA ŽENA REDŽIĆA I NJEZIN BRAT NARKOMAN I I OD BUDALAŠTINE MEDIJSKA LIČNOST,FAKULTET DRAMSKI UMJETNOSTI ZAVRŠEN U RATU NA GALAMU FATA JER JE PUN KOMPLEKSA.
10. 10. 2009

zdenka said:

...
znam ga kad je bio mali šutlji i npovučen, a imao je babu po imenu Marija luda sto na sat ,stanovala u Sarajevu Pamira Toljatija 96
10. 10. 2009

tea said:

...
nekad je zanimljiw a nekad se ponasa kao prawa stoka!!!
09. 10. 2009

germa5 said:

...
Hvala bogu pa ga nece biti. Toliki primitivac je zaista slucaj za Sokolac. Hvala dobrim ljudima sto nam skinuse budalu i primitivca sa vrata. Naravno film necu gledati.
08. 10. 2009

ceca said:

maca????
bzv skroz bez njega su propali
08. 10. 2009

victor said:

...
boli ga uvo krenulo mu
08. 10. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop