sreda, 25 april 2018 15:13

alt

Dikaprio i Bred Pit postaće kultni parOskarovac Kventin Tarantino zagolicao je maštu okupljenih na otvaranju konferencije CinemaCon u Las Vegasu, rekavši da bi zvezde njegovog sledećeg filma Leonardo Dikaprio i Bred Pit mogli da steknu kultni status poput još jednog slavnog muškog filmskog para, Pola Njumena i Roberta Redforda.

"Bilo jednom u Holivudu", koji će se snimati ove, a prikazati sledeće godine, govori o ubistvima koje je počinila "porodica Menson". Sekta koju je vodio Čarls Menson šezdesetih godina u SAD je ubila nekoliko ljudi, uključujući trudnu glumicu Šeron Tejt, suprugu Romana Polanskog.

Tarantino (55) je rekao da će njegov deveti film biti nasilan i mračan kao "Petparačke priče" iz 1994. godine.

"Soni i ja ćemo okupiti najuzbudljiviji i najmračniji glumački par još od Pola Njumena i Roberta Redforda", rekao je reditelj filma "Ulični psi" i "Prokletnici".

Tarantino je na scenariju radio pet godina, a to će mu biti deveti film.

Pol Njumen, koji je umro 2008, glumio je s Robertom Redfordom (81) u filmu "Žaoka" iz 1973, a kultni status stekli su ranije filmom "Buč Kesidi i Sandens Kid" iz 1969. godine.

Izvor: Hina/021.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

ЗБОГ ВРЕЂАЊА КИЈЕ КОЦКАР И ГОВОРЕЊА ДА КИЈА НИКАДА НЕЋЕ РОДИТИ И ДА НЕЋЕ БИТИ МАЈКА, ИСТЕРАЈМО МАЦУ БАЛИЈУШУ СЕКРЕЦИЈУ ИЗ ЗАДРУГЕ И ИЗ СРБИЈЕ ПА НЕК ИДЕ У ПРИПИЗДИНУ ИЗ КОЈЕ ЈЕ ДОШЛА И ТАМО НЕК СЕ ПРО said:

...


A ŠTO SE NJENOG BORAVKA U BOLNICI TIČE, PA NIJE JOJ PRVI PUT DA BUDE MUŠTERIJA NEUROPSIHIJATRIJE.

MADA JE PRAVO PITANJE DA LI JE ZA KIJU LUDAČKA KOŠULJA ILI ZATVORSKO ODELCE NA CRNO- BELE PRUGICE.

I TAKO, IDE 31.MAJ,
A U SRED MAJA, SLOBA,
BAJA DO JAJA I NJEGOVA MILA LUNA POBEÐUJU, I POBEÐUJU, I KADA UZMU LOVU,
SVI TURCI ŠIPTARI, RVATI I NEPISMENI GASTARBAJTERI MOGU DA IH POVUKU ZA ONU STVAR I VIČU „UZBUNA„.

P.S.

ОВАЈ ТРАКТАТ ИСПИСАХ ЉИГАВОМ ЛАТИНИЦОМ, ЈЕР ГОВЊИВИ ИЗМЕТ КОЈИ ГЛАСА ЗА КУЈУ ДРОЦКАР ЈЕ ДОВОЉНО МЕНТАЛНО ЗАОСТАО ДА НИЈЕ У СТАЊУ ДА ПЕРЦИПИРА НАЈСАВРШЕНИЈЕ ПИСМО НА СВЕТУ,
СРПСКУ ЋИРИЛИЦУ.
26. 04. 2018

ЗБОГ ВРЕЂАЊА КИЈЕ КОЦКАР И ГОВОРЕЊА ДА КИЈА НИКАДА НЕЋЕ РОДИТИ И ДА НЕЋЕ БИТИ МАЈКА, ИСТЕРАЈМО МАЦУ БАЛИЈУШУ СЕКРЕЦИЈУ ИЗ ЗАДРУГЕ И ИЗ СРБИЈЕ ПА НЕК ИДЕ У ПРИПИЗДИНУ ИЗ КОЈЕ ЈЕ ДОШЛА И ТАМО НЕК СЕ ПРО said:

...
KIJA JE JEDAN FOLIRANT I МALA KRIVONOGA NAKAZA.
SADA, KADA JE SHVATILA DA JE PROVALJENA, NAGLO JE I PONOVO ZAVOLELA SLOBU POBEDNIKA ZADRUGE, JER 50.000€ JE 50.000 €, A KUJA DROCKАR NAJVIŠE NA SVETU IPAK VOLI PARE.

NI NJENA LOŠA GLUMA NERVNOG SLOMA, NI GLАSOVI NEPISMENIH BALIJA I ISTIH DROMFULJA KO ŠTO JE I ONA NEĆE JOJ POMOĆI DA SE MAKAR MALO PRIBLIŽI SLOBI I LUNI, I ZAVRŠIĆE SRAMNO, I OSTATI UPAMĆENA KAO SEOSKA JAJARA I LOKALNA DROCA, KO ŠTO JE I NJENA MAMA, PA ĆE, S OBZIROM DA JE DOBILA NOGU U DUPE IZ TE NEKE NISKOBUDŽETNE KOMPANIJE, MORATI ZAJEDNO SA SVOJOM KEVOM KUČKOM DA PERE ČAŠE U BIRTIJI U KOJOJ JE POMENUTA KEVA ZAPOSLENA I DA JEDE OTPATKE KOJI OSTANU ZA GOSTIMA ISTE KAFANČUGE.

SA DRUGE STRANE, SLOBA SADA MIRNE DUŠE MOŽE DA PODNESE TAJ ZAHTEV ZA RAZVOD BRAKA I DA KIJI UDELI PAČIJE g***o, I TO JE SVE ŠTO ĆE ŽABOLIKA DA DOBIJE, A MOŽDA POPIJE I JOŠ PO KOJU TUŽBU, ZBOG LAŽNOG PREDSTAVLJANJA I UVREDA NA RAČUN ČASNE SRPSKE PORODICE RADANOVIĆ
26. 04. 2018

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy