subota, 03 novembar 2018 15:59

alt

Detalji o glumačkoj postavi nisu poznatiDugo se već priča o tome kako postoji mogućnost da film "Gladijator" dobije nastavak, ali sada je i zvanično - Ridli Skot već uveliko radi na filmu koji će definitivno biti ogroman hit!

Skot se udružio sa scenaristom Piterom Kregom, koji stoji iza projekata kao što su Igre gladi i nastavak Top Guna. Priča bi trebalo da počne nedugo nakon što glavni junak prvog filma Maksimus (Rasel Krou) umre u Koloseumu u Rimu, a u nastavku je fokus na Lusijusu, sinu Lusile koju je u originalu glumila Koni Nilsen. Lusijus je nećak Komodusa, rimskg vođe kog je glumio Hoakin Finiks i kog je Maksimus ubio."Gladijator" je bio nominovan za 12 Oskara, a osvojio ih je pet, uključujući i nagradu za najbolji film. Kako se priča, produkcija bi mogla da počne uskoro, a "Gladijator" je bio nominovan za 12 Oskara, a osvojio ih je pet, uključujući i nagradu za najbolji film. Kako se priča, produkcija bi mogla da počne uskoro, a detalji o glumačkoj postavi još uvek nisu poznati.
Izvor: Noizz.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Lady Gaga mlada https://m.facebook.com/groups/15123908547/?ref=group_header&view=group said:

...
PRVO,
ŠTA JE TO " NEĆAK"?

MI SRBI IMAMO BRATANCE I BRATANICE,
SINOVCE I SINOVICE, SETRIĆE I SESTRIČINE.

NEĆAKE NEMAMO.
03. 11. 2018

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop