petak, 19 decembar 2008 14:15
Mladi par iz Niša konačno se uselio u velelepnu kuću koju su osvojili u emisiji "Kuća snova"
 
 
 
Pobednici emisije "Kuća snova" Saša Petrović i Saška Luković konačno su se juče uselili u svoj novi dom, kuću u Rakovici, koju su osvojili još pre šest meseci! Zanimljivo je da će ovaj par Novu godinu dočekati upravbo ovde:
 
 
 
- Ovde ćemo biti 31. decembra. Doći će nam roditelji, sestre sa momcima... Biće nas puna kuća, kao nekada. Mi mlađi ćemo se možda izvući i skoknuti do grada na još neku žurku - rekli su Saša i Saška.


Inače već se po domaćoj štampi pisalo i špekulisalo da do oog useljenja neće ni doći. Odlaganje se desilo iz razloga što su i Saša i Saška studenti i studiraju u Nišu, pa zbog obaveza nisu mogli da pređu da žive u Beograd. Oni su najavili i mogućnost venčanja sledeće godine.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (12)add comment
 1 2

mala veca said:

...
ma daj, ova mala tamo nije podigla nista teze od kasike, ko bi normalan glasao za njih a ne za ljude sa petoro dece koji zive u prostoru za prodavnicu, ako su stvarno fer pobedili,a u to sumnjam, zapitacu se u kakvoj ja to drzavi zivim
19. 12. 2008

dj.zlo said:

...
baš me briga dali su se uselili i tako su im namestili da pobede
19. 12. 2008
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop