utorak, 04 maj 2010 13:50

Pevačica "Granda" i farmerka bila u vezi Banetom, Šakom, Lolom, Sašom... !

 

 

 

 

 

Kontroverzna "grandovka" je u poslednje dve godine veoma aktivna kada je reč o menjanju frajera, piše magazin "Svet", navodeći imena svih poznatih bivših tipova Milene Ćeranić. U proboju na estradnu scenu Milena je prolazila kroz dve faze - momci sa kojima je bila i oni koje je tek nameravala da potroši. Tako joj se najpre dogodio Bane Mojićević, pobednik takmičenja „Zvezde Granda“. Volela je Milena Baneta, grejala mu postelju, upoznavala njegove drugare pevače, a kad ga je izgustirala, upustila se u kraću avanturu sa osvedočenim ženskarošem Šakom Polumentom.

 

 

 

Da isproba popularnog Crnogorca mlađana Kragujevčanka se odvažila jedne noći u hotelskom bazenu varošice nadomak Požarevca, gde je došla na nastup poznatog pevača. Jutro su dočekali zajedno, navodno kao od majke rođeni. Ali njihovo „druženje“ nije potrajalo, osim njenog sezonskog angažmana u njegovoj kafani u Ulcinju, pa se Milenica susrela sa tada novinarem, a danas poznatim voditeljem Vladom Stanojevićem. Kada se, što trbuhom za kruhom, što zbog potencijalnih udvarača doselila u Beograd, pukim slučajem Saša Kovačević je u to vreme bio slobodan.

 

 

 

Ćeranićeva je, podrazumeva se, bez oklevanja rešila i njega da isproba. Spopadala ga je danonoćno i nije se smirila sve dok nije završila u njegovom krevetu. A onda ju je podstanarska sudbina dovela pravo u zagrljaj bivšeg dečka Tanje Savić. Kiriju je, tvrde njene drugarice, plaćala isključivo u naturi, i to za vreme dok je Savićeva pevala po belom svetu. Da li je za seksualne igrarije koristila i njen veš, nije nam poznato. Pošto se pokazala kao opasna zavodnica, Milena je potom pokušala da utrči u šesnaesterac i Loli Smiljaniću, piše novi "Svet".

 

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (122)add comment
‹ First  < 9 10 11 12 13

Naturam said:

...
meni je nemanja 100x gori od ove ceranicke.on je decko kreten i on pokrene prvi sa glupostima posle se ova nadoveze.Mislim kakve veze ima sto se poljubia sa nekim pre 3-4god,to je on napravio neki skandal kao da ispao,jer glumi nesto nekog mangupa.Ista stvar za sajka,decko uso u kucu i njena normalna reakcija ovaj ponovo izvlaci tu neke skrivene poruke...
04. 05. 2010

sida said:

...
aids aids
04. 05. 2010
‹ First  < 9 10 11 12 13

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop