nedelja, 08 april 2018 07:15

alt

Biće angažavano više od 200 glumacaPrvog aprila, na Filozofskom fakultetu u Beogradu, "pala je prva klapa" nove televizijske serije "Jutro će promeniti sve", čime je označen početak snimanja ove, po mnogo čemu izuzetne dramske serije, u kraćoj, polučasovnoj formi.

Ovo je priča o mladim ljudima koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i "svojim mestom" u svetu...

U raskoraku između rane mladosti koja im izmiče i odraslog doba, naši likovi pokušavaju da redefinišu svoje prijateljske i emotivne odnose i shvate "kuda dalje".

Kroz 40 epizoda serija prati život četvoro tridesetogodišnjaka u Beogradu, kroz period od godinu dana. Kada se Filip, dečko koji obećava, stipendista prestižnog američkog univerziteta Berkli, nakon nekoliko godina provedenih u Americi, vrati u Beograd, ispostaviće se, da će njegova naizgled kratka poseta, trajati duže nego što je planirano. Filipov povratak okupiće njegove dugogodišnje prijatelje, Ljubu, Anđelu i Aleksandru.

Poput "Otvorenih vrata" ili "Ljubav, navika, panika" gledaćemo kada nam treba nešto da nas podigne, nasmeje, ali i zapita.

Tokom snimanja serije biće angažavano više od 200 glumaca, dok će se snimanje realizovati na skoro 300 lokacija na teritoriji Beograda.

Reditelji i kreatori serije: Goran Stanković i Vladimir Tagić

Igraju: Nikola Rakočević (Filip), Jovana Stojiljković (Anđela), Andrija Kuzmanović (Ljuba), Isidora Simijonović (Saša), Anita Mančić (Biljana), Nebojša Dugalić (Dušan), Milan Marić, Miona Marković, Miodrag Dragičević, Milica Stefanović, Marko Janketić, Hana Beštić, Miodrag Krstović, Zinaida Dedakin, Jasmina Avramović i mnogi drugi...

Izvor: RTS.rs/noizz.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop