petak, 04 januar 2013 10:14

Televizija "Prva" će 5. januara emitovati poslednju epizodu druge sezone serije "Sulejman Veličanstveni".

 

 

 

 

 

Svi ljubitelji turske serije "Sulejman Veličanstveni" moraće strpljivo da sačekaju treću sezonu ukoliko žele da saznaju šta će se dalje dešavati u životu čuvenog osmanlijskog imperatora. Kako javljaju sa televizije "Prva", produkcijska kuća užurbano priprema treću sezonu u kojoj će biti nastavljene dogodovštine sultanije Hurem i ostalih junaka.

 

 

 

Kraj druge sezone "Sulejmana Veličanstvenog" obeležiće dramatični zapleti na dvoru u kojem Hurem svojim spletkama uspeva da dovede dvor u još gore stanje... I dok gledaoci isčekuju nove uzbudljive priče sa dvora osvajača Sulejmana, "Prva" kreće sa emitovanjem nove serije. Reč je o tv noveli "Ljubav i kazna", koja je proglašena najuspešnijom u 2010. godini u Turskoj.

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

replicator said:

...
E FALA QURCU I VISE TAJ TURCIZAM ......GOTOVO NEMA VISE
28. 01. 2013

Tigar said:

...
Dali je moguce uticati na sve televizije koje ispiruju mozak,aman ljudi pa dosta vise sa tim serijama,pogotovo iz turske,draze mi je pogledati niku reprizu domace serije.
04. 01. 2013

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy