sreda, 02 septembar 2009 15:53

Sitkom pod nazivom "Ono kao ljubav" kreće od 6. septembra na "Javnom servisu".

 

 

 

 

 

 

Radio-televizija Srbije od 6. septembra premijerno će prikazivati humorističku seriju "Ono kao ljubav", u kojoj zaljubljene parove igraju Nataša Marković i Ljubomir Bandović, Bojana Stefanović i Nikola Kojo, kao i Sergej Trifunović i Sonja Kolačarić.

 

 


- Nemamo tradiciju sitkoma kao Britanci i Amerikanci i to nije ni blisko našem senzibilitetu. Zato smo napravili neku našu autentičnu priču, vezanu za naš milje - rekao je režiser Gorčin Stojanović na konferenciji za novinare.

 

 


Sergej Trifunović igra beogradskog rokenrol luzera, koji živi sa babom i veruje da će doći njegovih pet minuta kod uštogljene i ambiciozne advokatice Milice (Kolačarić). U seriji igraju još i Vesna Trivalić, Srđan Miletić, Branka Petrić, Dragan Nikolić, Danica Maksimović, Svetlana Bojković, Feđa Stojanović, Branko Cvejić, Branislav Trifunović, Đuza Stojiljković, Nikola Simić, Dragan Jovanović i Gordan Kičić.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

VICTOR said:

...
NADAM SE DA CE DA BUDE EXTRA
03. 09. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop