petak, 05 oktobar 2018 07:42

alt

Serija prati život četvoro najboljih prijatelja
Nova serija "Jutro će promeniti sve" biće najpre prikazana na YouTube kanalu, a zatim na Prvom programu!

Dramska serija "Jutro će promeniti sve" u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji This and That-a, kroz svaku epizodu prati jedan dan u životu četvoro urbanih tridesetogodišnjaka u Beogradu, u periodu od godinu dana. Glavne uloge tumače Andrija Kuzmanović, Nikola Rakočević, Jovana Stojiljković, Isidora Simijonović i drugi, a seriju potpisuju Goran Stanković i Vladimir Tagić.

Serija prati život četvoro najboljih prijatelja na pragu tridesetih godina u Beogradu. Priča o ljudima koji su završili sa školovanjem, nisu oformili porodice, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i svojim mestom u društvu.

Od 8. oktobra, serija će biti emitovana na Prvom programu RTS-a, i to ponedeljkom, utorkom, sredom i četvrtkom od 22 časa. Ima ukupno 40 epizoda snimanih tokom 122 dana, sa čak 218 glumaca… Serija prati duh današnjeg Beograda, kako kroz bendove i muziku koja je obeležila čitavu jednu generaciju, tako i kroz 251 lokaciju na kojima su snimane priče.


 

Izvor: Mondo.rs/RTS


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop