sreda, 18 septembar 2013 19:08

Farmeri se izvređali i pretili jedan drugom zbog manekenke!

 

 

Tajna veza između Sare Trajanović i Ivana Marinkovića bila je povod još jedne žestoke svađe na "Farmi". Bivši muž Goce Tržan napao je Marka Vanilu da mu je pesma očajna, na šta je ovaj burno uzvratio, te je malo falilo da na imanju ponovo dođe do fizičkog obračuna. Na svu sreću, ostali farmeri su ih sprečili da se pobiju jer su ih na vreme odvojili.

 

Po svemu sudeći, Marinković se veoma iznervirao što je njegova devojka Sara stala na Markovu stranu, pa joj je poručio da je među njima sve gotovo:

- Da mi se više nisi obratila, završili smo - rekao je Ivan direktno Sari, a kasnije pred kamerama izjavio da od svoje devojke očekuje da ga uvek podrži kada sa nekim ima raspravu.

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (7)add comment

JEBIVETAR said:

...
koji olesnici glupavi. jedu i vide jg u tanjiru,seru vide je u wc,kupaju se iskače iz bureta,šetaju čuju je iz šume,sede i priviđa im se,spabvaju i sanjaju je. KOMPLET IDIOTI SVI SEM JG I ROMANE:
19. 09. 2013

đoda said:

...
kao i ovaj ciga Igor
19. 09. 2013

đoda said:

...
Elmedin Škorić je isti gownar kao i njegowa mawa fufa jelena.
19. 09. 2013

m.i m. said:

...
...sve na psihijatriju...
19. 09. 2013

prinudni upravnik said:

...
ovakvih likova nema ni u kovinskoj ludnici..verujte ljudi. mica,tamni,sareni,sarita,jeca,zorka ,ivan su zreli za f odelenje. Ocekujemi ih zeljno.Pizdrav iz trece smene.
18. 09. 2013

sani said:

...
ko sa decom leze upisan se budi.ovaj bivsi nije ni legao posteno a vec ga fufa
zapisala....ihihihi
18. 09. 2013

IRVASOVA VESNA said:

...
OVAJ IVAN JE TAKAV BOLID,RETARD I MENTOLČINA DA NIJE NI ČUDO ŠTO GA JE TRŽANKA PEDALIRALA.KAKO GA NIJE PEDALIRALA MNOGO RANIJE,BAŠ ME ČUDI.NIKOGOVIĆ KAO I ONAJ FUFI SA PROŠLE FARME.
18. 09. 2013

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop