sreda, 26 maj 2010 10:37

Izbačeni farmer Vlada Stanojević tvrdi da je Nemanja udario Milenu!

 

 

 

Vlada Stanojević tvrdi da je Nemanja Stevanović ošamario na "Farmi" svoju devojku Milenu Ćeranić. Voditelj uživa u slobodi i najavljuje da čeka izlazak "Ćeranića" koje će tužiti čim izađu sa imanja.

 

 


- Jedne noći posle bogzna koje po redu svađe, nekoliko nas je čulo pljesak koji je dolazio iz kupatila, u kom su, gle čuda, bili Milena i Nemanja. Takođe, ona se kasnije jednoj svojoj koleginici požalila da ju je dečko ošamario
- izjavio je Vlada za "Svet" i dodao: 

 

 


- Milena mi je jednom prilikom kroz zube nabacila: „Molim te, pazi šta pričaš“, misleći upravo na poljubac, jer očigledno nije želela da njen dečkić za isti sazna.


Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (58)add comment
 1 2 3 4 5 >  Last ›

MARA said:

UZAS
NEUROTIČNI NEMANJA I PROSTAKUŠA MILENA!ZLO MI JE OD TAKVIH GRANDOVACA!BRUKAJU SAŠU POPOVIĆA!
16. 06. 2010

Danijela M. said:

...
Slazem se sa komentarima
01. 06. 2010

PEREZA said:

NEMANJA JE SKROZ LUD
OSAMARITI DEVOJKU A ZA TO NE BITI IZBACEN JE VASA SRAMOTA SASA JER STE VI TU DECU POSLALI NA FARMU I ODGOVORNI STE ZA NJIH A NE SAMO DA DELITE OTKAZE I STITITE ONOG MONSTRUMA BOJANICA. NEMANJA JE ZA LECENJE I TO SE VIDI KAO I BIVSA JER DEVOJKA UTRIPOVALA DA JE VAZNA LICNOST PA SAMO KOKETIRA, SMINKA SE I KENJA .IZBACITE IH VENI DA SE NE SRAMOTITE VISE ALI IM NEMOJTE UZETI PARCE HLEBA JER KOLIKO VIDIMO SVAKI PEVAC IMA PROBLEM NA FARMI PA CAK I NAZOVI BALERINA DA SU ZVEZDE. GRAND JE DNO
01. 06. 2010

BOBA said:

Jadni ste vi
Jadnici, ako vam zivot prolazi u veselju da bi blatili nekog ,nemate nimao ljudskog u sebi. Drago mi je da tako sve znate o svima, okrenite se malo oko sebe i posvetite svojima, pa sudite njima, a ne devojci koju ne poznajete, SRAM VAS BILO
01. 06. 2010

Svetislav said:

...
NEMANJA S KONJA NA MAGARCA i postade MAJMUN
01. 06. 2010

Svetislav said:

...
Mislim da im Vlada vraća. Jadan Nemanja, zbog loše cure postao je još gori od nje. A poljubiti Milenu je izgleda kao reći dobar dan. Kakva majka, takva kćerka.
01. 06. 2010

tuzlak said:

...
j**eŠ LJUBAV KAO ŠTO JE OVA NJIHOVA
01. 06. 2010

: said:

...
Laka zenska i glup decko =ODLICNA KOMBINACIJA
31. 05. 2010

Boki said:

Faca
Sto se Nemanje tice pravi Kavaljer porucio bih mu( DA DODJE I OSAMARI MENE A NE ZENSKO AKO IMA m**a).Ne gotivim ni Milenu nije zasluzila boljeg od Nemanje ali ne akceptiram naselje prema slabijim polom.
31. 05. 2010

ozrenko said:

...
IZBACENI NEGO STA BRZINOM SVETLOSTI
31. 05. 2010
 1 2 3 4 5 >  Last ›

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy