sreda, 05 maj 2010 17:55

Miloš Bojanić prozivao zadrugu pa je upozoren da će biti diskvalifikovan!

 

 

 

Pevač Miloš Bojanić mogao bi uskoro biti izbačen sa "Farme" jer je prekršio nekoliko osnovnih pravila. Najpre je nagovarao ostale farmere da prebiju Ivana Gavrilovića ("jer je kazna za fizički napad samo 5000 dinara") da bi kasnije počeo da proziva televiziju Pink i javno priča kako mu produkcija namerno pravi sletke.

 

 

Nemanja je pročitao pismo od Zadruge u kome se Milošu skreće pažnja da je vređanje i spominjane članove zadruge strogo zabranjeno i da se opominje da će takvo ponašanje sledeći put biti sankcionisano direktnom diskvalifikacijom. Farmerima je savetovano da smire situaciju u kući i da paze na rečnik a Milošu da se izvini, što je on nevoljno i učinio.

 

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum

 


 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (194)add comment
‹ First  < 16 17 18 19 20

miso said:

...
Nisam u životu vidio nekog da tako može mrziti , kao što je to Firči i Maja , Miloša Bojanića . Mrzega što je čovek polupismen , popularan , bogat i uspešan u svom poslu . Neznaju da mnoge zvezde , naročito tzv.folka , nemaju ni osnovnu školu , a stekli su ogromno bogastvo baveći se tim poslom . Nije njima Miloš Bojanić kriv što njihovu muziku manje narod konzumira i prati , pa samim tim su i manje zarade .
05. 05. 2010

breskva said:

marijamanic@msn.com
sta bre lud...ovaj djus je zaj***o psihologe...ima mnogo ludjih od njega....kako se bre ne postide malo....
05. 05. 2010

enna said:

...
Jadan Milos,jos covek ispade za sve kriv...strasno...
05. 05. 2010

victor said:

...
LUD COVEK NEMA STA
05. 05. 2010
‹ First  < 16 17 18 19 20

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop