Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
četvrtak, 10 jun 2010 20:21

Zakleti neprijatelji Miloš Bojanić i Ivan Fece Firči provode noć sami u hotelu!

 

 

 

 

Produkcija "Farme" odlučila je da gledaocima Pinka priredi nezaboravnu noć uz romantične trenutke Miloša Bojanića i Firčija! Zbog dobro obavljenog zadatka, njih dvojica će noć provesti zajedno u hotelu, uz luksuznu večeru i obilje šampanjca! Neverovatno! Uz to, zadruga je nagradila Milenu i Nemanju večerom i prenoćištem u gazdinoj kući!

 

 

Po dolasku u hotel, Firči je navalio na hranu i čestitao Bojaniću na uspehu!

- Dragi kolega, čestitam nam! Ja bih da jedem, da se ne ohladi, a ti kako hoćeš! - rekao je Firči i prionuo na hranu.

Miloš je odlučio da ne progovara sa Firčijem, pa je odmah ućutao i počeo da ispisuje poruke namenjene zadruzi ("ovo nisam zaslužio, a li ako je to igra, igraču je") Biće ovo duuuga noć...

 

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (86)add comment
‹ First  < 5 6 7 8 9

zijo said:

...
milos je mogao i malo smekerskije da odreaguje, mada je proziveo svasta od fircije, nebi ni jednom dao pobedu
10. 06. 2010

ivana i said:

...
Firciiiii careeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!Napred!!!!Sad ce gadija pokazati pravo lice a bas je imao taktiku za sve hahahahahaha.....Napolje sa GADIJOM!!!
10. 06. 2010

milka said:

...
SVAKA VAM ČAST,OVO JE DA UMREŠ OD SMJEHA.DA SU OD POČETKA TAKO IGNORISALI MILOŠA ON BI STVARNO DOBIJO VISOK PRITISAK I MOŽDA NEBI TOLIKO IZDRŽAO NA FARMI.POGLEDAJTE GA SAV JE CRVEN U LICU ZNAČI NIJE MU DOBRO ŠTO SAD NE PAMETUJE NEGO ĆUTI KO POKISLA KOKOŠ.JOŠ KAD BI DALI NEMANJU I DRAGANU SKUPA,DA SE ONAJ PAPUČAR I NADUVENKO MALO SPUSTI NA ZEMLJU.
10. 06. 2010

pasvanoglu said:

...
Kako ne razumete Milosevu uvredjenost. Ipak on ne moze da sedi za istim stolom sa covekom koji nema firmirane gace i Bos, Hugo Boss carape.
10. 06. 2010

4444444444 said:

...
to care milose
10. 06. 2010

MJAOMMMMM said:

...
kako su neki ljudi glupi naravno milos je u pravu ne moze da sjedi za istim stolom sa covjekom koji mu je j***o sve po spisku bravo milose nisi zeljan nista u zivotu
10. 06. 2010
‹ First  < 5 6 7 8 9

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop