Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
ponedeljak, 21 septembar 2009 15:09

Dva učesnika se dobrovoljno prijavila da prve nedelje budu kandidati za ispadanje!


 

 

U nedelju uveče je počela Farma, a njeni gledaoci i učesnici moraće komplikovana pravila igre da uče u hodu! Pošto još uvek nisu savladali ni osnove istih, Big mama i Toma "Panters" dobrovoljno su se prijavili da ove nedelje budu "sluge", ne kapirajući da tako sami sebe praktično nominuju za izbacivanje! Jedno od njih dvoje će biti kandidat za ispadanje a njegovog rivala odrediće tv gledaoci svojim glasovima.

 

 

 

Inače, ovonedeljni gazda Farme, gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, nije iskoristio svoje pravo da on sam odredi ko će mu biti sluga. Big mama i Toma će naredne dane provesti izolovani od ostalih, u takozvanoj štali, a na kraju nedelje ostali učesnici će odlučiti ko će od njih dvoje biti kandidat za izbacivanje.

 

 

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum .


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

victor said:

...
budale su sto su se sami prijavili
22. 09. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop