nedelja, 16 jun 2013 14:59

Jevrić proglasio nezavisnost Kosova na "Farmi"!

 

Internet zvezda Ekrem Jevrić uspeo je opet da se nalupeta! On je u direktnom prenosu pozdravio "predsednika Kosova" i pitao ga za ženu i decu. Inače, ovu funkciju obavlja žena. Očekuje se od produkcije Pinka da ozbiljno kazne Jevrića zbog govora na ovu temu i "priznavanja Kosova" u sopstvenoj režiji:


- Specijalno pozdravljam predsednika Kosova republike. Kako ste? Šta radite? Kako vam je žena? Kako su vam deca? Kako je vaš lepi narod - rekao je Ekrem, a onda je njegov govor iz razumljivih razloga prekinula režija i prebacila kadar na drugu prostoriju!

Sve najnnovije vesti na sajtu Farma


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (14)add comment
 1 2

Albanac said:

Albanac s`Kosova
To vam je tipicni boomerang, izaberili ste budalo(namerno)da bi tako reprezentirao albance vase publike a stim odkrije kolko ima budale po serbiji sto veruju da bi on smio to sam od sebe reci na tv u sred srbiju.Prvo da nije on klosar neki Albanac nebi aplikovao da bude na srbski tv a normalnog najmanije srbska rezija ne bi ni prihvatio a kamo li ti nekog pametni Albanac.Procitao sam desetine komentare I na druge sitove u vezi toga a ni jedan od serbije ne sumnja jel moguce da je to "reality" sto u serbiji znaci vekovima "laz" I obrnuto,i vasa politika pokusava polako da vas spremi da Kosovo, hocete il necete mora se prihvatit kao reality nezavisna.Tolko ste naivni izgubili ste svjest "Reality"
16. 06. 2013

Lolitina i Lolitinko said:

...
Nista ne moze bez politike i to ti je !!! UZAS !!!
16. 06. 2013

baba zivana said:

...
zvalavi mentol kome moze da bude interesantan retard
16. 06. 2013

DJORDJE.N said:

...
napolje sa ovom budalom
16. 06. 2013
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop