petak, 25 maj 2018 14:12

alt


Herkul Poaro jedan od najvoljenijih detektivaJedan od najvoljenijih detektiva Herkul Poaro vraća se na male ekrane, ovaj put u adaptaciji "Ej-Bi-Si ubistava" Agate Kristi, za koju će biti zaduženi Amazon i Bi-Bi-Si, piše IGN Adria.

Ekscentričnog Belgijanca glumiće niko drugi do Džon Malkovič. Poaro je decenijama miljenik miliona, a gledali smo ga kako na televiziji tako i u bioskopima. Poslednje izdanje detektiva dao nam je Kenet Brana u prošlogodišnjem rimejku "Ubistvo u Orijent Ekspresu", gde je glumac takođe i režirao film.

Utisci su bili mešoviti, ali rimejk je dovoljno dobro prošao na blagajnama, te ćemo 2019. godine gledati i nastavak, "Smrt na Nilu".

Interesovanje za dela Agate Kristi je, čini se, ponovo "raspaljeno". "The ABC Murders" će, prema njenoj noveli iz 1936. godine, pratiti Poaroa u potrazi za serijskim ubicom koji na neverovatne načine izbegava hvatanje i ismeva vlasti, a jedini trag koji namerno ostavlja nakon svakog zločina je kopija Ej-Bi-Si Železničkog Vodiča. Amazonova adaptacija trajaće tri jednočasovne epizode.

Variety potvrđuje da Amazon i Bi-Bi-Si ne planiraju da stanu na ovoj adaptaciji, štaviše čak šest dela Agate Kristi su u planu, ali ne zna se koliko će u njima biti Poaroa, prenose Novosti.

Okupljena je, inače, veoma fina glumačka postava oko Poaora - Rupert Grint (mučeni Ron iz Hari Poter franšize) je Inspektor Krom, a u ekipi su i Imon Faren, Tara Ficdžerald, Endru Bučan, Freja Mavor i Bronvin Džejms.

Autor: Novosti


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop