Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
subota, 17 novembar 2018 08:42

alt

Predstava govori o migrantskoj krizi


Predstava ,,Ljubav u Savamali'' sinoć je premijerno izvedena u Zvezdara teatru. Sudeći po prvim komentarima Zvezdara teatar ima novu predstavu koju će publika rado gledati. Pročitajte kako je bilo na premijeri i koji gosti su posetili Zvezdara teatar ovom prilikom.

Predstava ,,Ljubav u Savamali'' nastala je po tekstu Ivana Lalića u režiji Darijana Mihajlovića, a glumačku ekipu predstave čine Feđa Stojanović, Elizabeta Đorevska, Mina Sovtić,  Branko Vidaković, Milan Vasić,  Lena Bogdanović i Nikola Šurbanović.

Predstava "Ljubav u Savamali" govori o migrantskoj krizi, ali je ova tema osvetljena na potpuno novi način, ističući komične i melodramske elemente.

Ljubav u Savamali premijerno su odgledale brojne poznate ličnosti, među kojima: Iva Štrljić, Mima Karadžić, Milan Kalinić, Aleksandar Gajšek, Gorčin Stojanović, Duška Jovanić, Branka Nevestić i Branislav Grujić, Darko Bajić, Branka Petrić, Dragan Bujošević, Jelena Trivan, Aleksandra Simić i drugi.

Čestitamo ekipi predstave ,,Ljubav u Savamali'' na premijeri!Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Ledy GAGA said:

...
ЈЕ БАЛИ ВАС МИГРАНТИ.
ТУ ВАШЉИВУ ГАМАД ТРЕБА ИСТЕРАТИ ИЗ СРБИЈЕ ИЛИ ИХ ПОТАМАНИТИ.
17. 11. 2018

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop