ponedeljak, 30 april 2018 08:32

alt

Odlučeno je da Balkanika na Evroviziji peva na srpskomU susret nastupu na ovogodišnjoj Evroviziji, Sanja Ilić i Balkanika izbacili su spot za englesku verziju pesme "Nova deca".

"Nova deca" na engleskom dobila su i drugačiji muzički aranžman i više su u rege fazonu, što je, kako su članovi objasnili, u skladu sa porukom koju žele da pošalju.Nekima će se ova verzija možda svideti i više od originala, ali odlučeno je da Balkanika na Evroviziji peva na srpskom.Sanja Ilić i „Balkanika“ nastupaju treći u drugom polufinalu, 10. maja. Tada će izvesti srpsku verziju pesme u sledećem sastavu: tri ženska vokala (Danica Krstić, Nevena Paripović i Iva Banićević), jedan muški vokal (Mladen Lukić), perkusionista (Aleksandar Sale Radulović) i flautista Ljubomir Dimitrijević.

Na bini će se pojaviti u kostimima srpske dizajnerke Nevene Ivanović („Neodizajn“), sa koreografijom koju je osmislio Milan Gromilić.

Interesantno je da će reditelj nastupa biti Gorčin Stojanović, koji je režirao pobednički nastup Marije Šerifović na „Evrosongu“ u Helsinkiju 2007. godine.Izvor: Noizz.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy