utorak, 28 avgust 2018 07:58

alt

Premijera bi mogla biti odložena za kraj 2020.


Engleski reditelj Deni Bojl je, navodno, odlučio da napusti snimanje filma o Džejmsu Bondu pošto "nije želeo da ubije slavnog agenta 007".

On je kao razlog napuštanja produkcije 25. filma o Džejmsu Bondu naveo "kreativne nesuglasice", ali veruje se da je stvar nešto ozbiljnija.

Producenti su hteli da ubiju Bonda na kraju filma i da onda "ožive" lika u sledećem filmu, u stilu serije "Doktor Hu", i to sa novim glumcem.

"Pričalo se o tome da Bond treba da bude ubijen u dramatičnom finalu. To bi ostavilo otvoren kraj i za sledeći film: Bond ili nije umro ili bi došlo do neke vrste oživljavanja sa novim glumcem. Bilo je i sukoba oko budžeta, a među ekipom je nastala prava pometnja. Na sve strane odlaze", izjavio je anonimni izvor iz produkcije filma.

Ideja da se ubije Bond došla je od producentkinje Barbare Brokoli, koja je, kako se navodi, želela "spektakularnu završnicu od čistog zlata".

Na scenariju za novi film o Bondu radili su Deni Bojl i Džon Hodž i on je trebalo da prati aktuelna politička dešavanja, kao događaje u vezi sa pokretima #MeToo i #TimesUp.

Sada će, izgleda, scenario u potpunosti biti izmenjen, a napisaće ga dugogodišnji scenaristi, Nil Pervis i Robert Vejd. To bi premijeru moglo da odloži za kraj 2020. godine.
Autor: Nezavisne novine


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop