nedelja, 12 avgust 2018 14:24

alt

"Vreme je da osoba tamnije puti dobije ulogu"


Čuveni agent 007 još jednom će biti Danijel Krejg, a u narednom filmu, prema najavama, mogao bi da ga nasledi glumac Idris Elba.

Producentkinja čuvenog filma o agentu 007 Barbara Brokoli rekla je da je otvorena za promene, kada je reč o glavnom glumcu.

"Dejli star" dodaje da je producentkinja Brokoli razgovarala sa rediteljem Antoanom Fukvom o tome da uloga bude poverena glumcu koji nije "beo". Navodi se i da je ona navodno reditelju rekla "da je vreme da osoba tamnije puti dobije ulogu". Ona je dodala da bi uloga uskoro mogla da bude poverena nekom iz etničke manjine.

"Idris bi to mogao učiniti ako je u formi", otkrila je ona. "Potreban nam je momak koji je fizički jak. Idris to jeste", dodala je.

Elba je zbunjen zbog glasina i insistirao je na tome da prvo producenti treba da mu se obrate, te da će sve zavisiti od volje ljudi. Međutim, već se čuje da mu uloga nije poverena zato što je pravi glumac za nju, već zato što je crn.

Idris Elba je britanski glumac, muzičar i di-džej. Glumio je u serijama "Doušnici", "Luter" i filmovima "Američki gangster", "Prometej", "Bitka za Pacifik".
Izvor: B92/021


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop