petak, 20 novembar 2015 00:15

alt

Što niste ostali ovde kao svi mi?Tokom večerašnje emisije „Goli život“ Željko Stojanović je ispričao kako se njegova porodica namučila dok se nije snašla u Francuskoj gde žive dugi niz godina.

U jednom trenutku Divna Karleuša je izgleda htela da glumi patriotkinju i da ga ponizi pa je dobacila pitanje:

–Što niste ostali ovde kao svi mi?

Željko joj je odgovorio da su se oni preselili u Francusku zbog njegovog povređenog oka jer su tamo bili najbolji lekari i da su na kraju tamo ostali.

Neverovatno je da je Divna sebi uopšte dozvolila da postavi jedno ovakvo pitanje s obzirom na to je poznato koliko hiljada i hiljada ljudi svake godine odlazi iz ove zemlje, pre svega zbog boljih primanja u inostranstvu, a da čak i njen zet Duško Tošić ne igra, valjda zbog patriotskih razloga, za neki od srpskih klubova, nego za jedan turski, tako da ni njena porodica nije primer za njenu tvrdnju da su ovde svi ostali.

Izvor: Puls online


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

gost said:

...
Divna, trebalo je da poslusas svoju kcer Jecu i ne ulazis u
rijaliti jer si se izblamirala za sva vremena i svakim danom tones sve dublje.Zar tako upropastiti karijeru koju si imala a i prljati ime svom detetu,nisi ti vise za ovu igru...vrati se svojoj kuci.
20. 11. 2015

... said:

...
Rosava baba umislila da je riba.Smejurija.
20. 11. 2015

kobac said:

...
ju ju sto mnogo dismr baba divna se us.rala
20. 11. 2015

macica said:

...
jao matora izandjala babetina sa rosavim licem prica o patriotizmu.mora da je pila sok od bodljikave zice kada je bila mala.
pa ona njena kobilesa krestaljka qarajojusla je prva koja ne zivi u srbiji.
20. 11. 2015

nebitna said:

...
Nebitna ruzna baba. Happy uvodi sve nebitne dosadne likove. Zato ih vise niko i ne gleda. Oterase Jelenu dovedose ovo rosavo matoro stvorenje da nas snara sa matorim kepecom i ona dva kockara
19. 11. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop