sreda, 26 avgust 2009 16:34

Nekada poznata glumica svoju "TV Hepi" ustupila kontraverznom Predragu Rankoviću Peconiju!

 

 

 

 

 

Glumica Bojana Maljević, koja se proslavila ulogom u filmu " Bulevar Revolucije" nije više vlasnik televizije "Hepi", piše Kurir. Ona je prodala televiziju i to biznismenu Predragu Rankoviću Peconiju, u čijem je vlasništvu i televizija Košava. Prema pričama upućenih, ona nije dobila veliki novac od prodaje jer je želela da se reši televizije koja joj je poslednjih meseci predstavljala teret.

 

 

 

Dogovor s Peconijem postignut je nedavno, pa je Maljevićeva dobila novac, koji je navodno simboličan, mada tačan iznos niko ne pominje. Kakva će biti sudbina dečje televizije, još uvek nije poznato. Zanimljivo je da se za Rankovića vezuju mnoge kriminalne aktivnosti ali je činjenica da on, uprkos svemu, i dalje razvija svoj biznis.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

joka said:

...
pa dobro ako je prodala nema veze za mene je naj glumica zbog serije otvorena vrata
24. 11. 2009

merim said:

...
ova zena, BM, je totalno razocarenje. gledao sam je u jednoj emisiji uzivo. propalo, neelkventno, nervozno - kao neka matora ostrokondja.
14. 09. 2009

Petra said:

...
Prodala TV - pa sta?
Ne znam kakav je bila vlasnik TVa, ali kao glumica nije nesto pokazala.
27. 08. 2009

VICTOR said:

...
a jel prodala picu
27. 08. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop