Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
utorak, 04 novembar 2008 18:55
Zbog sukoba u nedeljnom zadatku, Marko opsovao i rekao da će da izbode Rinu.
 
Sve je počelo tokom nedeljnog zadatka, kada su muški takmičari trebali da nose žensku odeću i da se šminkaju. Marko nije hteo da učestvuje u takvoj "boleštini", pa se posvađao sa Rinom i Mrkvicom. Čak je i Mrkvicu nazvao pederčinom. Posle toga je gledajući Rinu govorio sebi u bradu:
 
- Kad te izbodem nožem, jebem ti mater , rekao je ljutiti Marko.

Inače, ovaj zadatak im puno znači , jer su se kladili na čak 70% budžeta i ako ga ne ostvare, imaće velikih problema da prežive sledeću nedelju.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

dzordz-i-no said:

...
DA se ovaj ne kolje u guscu....j**o mater svoju kretensku..
04. 05. 2014

milo said:

...
a sta reci za njega , nego idiot glupi.
valjda ce biti sad u petak direktno nominovan. ;)
05. 11. 2008

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop