četvrtak, 28 avgust 2008 20:57

 

 Danilo Ikodinović napustio je danas, u jutarnjim satima, klinički centar u Novom Sadu, gde se oporavljao od teških povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći. Dača je napustio bolnicu u pratnji supruge Nataše Bekvalac.

 

Opširnije...
 
četvrtak, 28 avgust 2008 19:35

 

 Golman vaterpolo reprezentacije Srbije Denis Šefik i najbolji strelac državnog tima Aleksandar Šapić pomirili su se danas u prostorijama Vaterpolo saveza Srbije nakon sukoba na Olimpijskim igrama u Pekingu. Iako su se gotovo sve vreme izvinjavali (međusobno, savezu, navijačima, Srbiji...) niko nije hteo da pojasni šta je konkretno bio razlog njihove tuče u Pekingu!

 

Opširnije...
 
utorak, 26 avgust 2008 20:36

Srpski vaterpolisti zakopali ratne sekire! Poznati srpski vaterpolisti Aleksandar Šapić i Denis Šefik, o čijoj tuči u Pekingu se priča već danima, na nagovor čelnih ljudi našeg olimpijskog saveza, pomirili su se o čemu će javnost obavestiti sutra na zakazanoj konferenciji za novinare

 

Opširnije...
 
ponedeljak, 25 avgust 2008 15:49

Dejvid Bekam na zatvaranju OI

Čuveni bračni par Dejvid i Viktorija Bekam imali su u petak saobraćajnu nesreću, ali kako navode svetski mediji oni nisu zadobili povrede. Naime, oni su se kretali od njihove vile na Azurnoj obali ka aerodromu u Nici gde ih je čekao let za Peking. Tamo je Dejvid učestvovao u veličanstvenoj ceremoniji zatvaranja, kao jedna od najvećih zvezda zemlje sledećeg organizatora olimpijskih igara, Velike Britanije. Dejvid koji je vozio automobil, najverovatnije zbog velike brzine izgubio je kontrolu nad vozilom i svoga BMWa je zakucao pravo u zid. Osim oštećenog automobila nije napravljena druga materijalna šteta, a kao što vidimo na ovoj slici potrebno je nešto mnogo veće da bi se ovaj bračni par potresao.

 

Opširnije...
 

Strana 89 od 89

<< Početak < 81 82 83 84 85 86 87 89 Sledeća > Kraj >>

Farma

Srodne Vesti:

IQ test

Dnevni Horoskop