nedelja, 03 januar 2010 14:47

Muž Ane Kokić fizički napao fotografa "Sveta" Zorana Nikolića Kizu!

 

 

 

 

 

Vaterpolista Nikola Rađen je pred više stotina ljudi u noćnom klubu "Stefan Braun" fizički napao fotografa Zorana Nikolića Kizu, fotografa magazina "Svet". Čoveka, koji je samo radio svoj posao na javnom mestu, od težih telesnih povreda spaslo je obezbeđenje pomenutog lokala, koje je na vreme reagovalo. Pod dejstvom alkohola, muž Ane Kokić brutalno je nasrnuo na poznatog paparaca, a samo zahvaljujući brzoj reakciji "sekjuriti" momaka do većeg incidenta nije došlo.

 

 

 

Osim što je nervozni sportista izbačen iz "Brauna", gde je pravio probleme, sukob će svoj epilog dobiti na sudu, jer će Nikoli uskoro na kućnu adresu stići i tužba. Redakcija "Tračarenja" oštro osuđuje napad na našeg kolegu i zahteva od nadležnih organa da protiv Rađena preduzmu odgovarajuće mere, kako se ovakvi ekscesi više nikada ne bi ponovili.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

ivankhg said:

PI
MA I TI PAPARACI SU JEDNA OBICNA STOKA...
16. 09. 2010

ssssssss said:

...
Siromah on , tek sta radi trudnoj zenici , ako je ovako agresivan.
04. 01. 2010

dzo said:

...
Videla ZABA da se konji potkivaju pa hoce i ona hhahahahahaha koji ljakse....
03. 01. 2010

Antoni said:

bezobrazluk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kakav bezobrazluk, pa valjda je javna licnost i to jos sportista , znao je u sta ulazi kad je poceo da se bavi tim poslom!!!!!!!
03. 01. 2010

enee said:

...
Pa , koji k``ac on , uvek slika te facee breee , neka potraze drugi nacin , kako bih zgolemio tiraz i zaradnju te novinare ,ja mislim da je i dobro prosaoo
03. 01. 2010

anonimus said:

...
dzukac ,da neverujes
03. 01. 2010

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop