Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
ponedeljak, 12 januar 2009 18:32

U stanu slavnog glumca pronađene veće količine ilegalnih supstanci. Sumnja se da je i njegov sin umešan u dilovanje!
 
 
Poznati glumac Rajan O`Nil (Ryan O`Neal) uhapšen je zbog posedovanja veće količine droge, koju je čuvao u svom stanu. Policija je vršila rutinsku kontrolu kada je pronašla u njegovoj porodičnoj kući ilegalne supstance. Pored same droge, u glumčevoj sobi pronađena je i oprema za skladištenje i obradu narkotika.
 
 
Glumac je odmah priznao svoju krivicu i sleduje mu 18 meseci prisilnog odvikavanja. Takođe, izrečena mu je i zabrana kontaktiranja bilo kog evidentiranog narkomana, osim sopstvenog sina Redmonda, koji je isto optužen. Njemu još uvek nije izrečena presuda ali se očekuje da ona bude oštrija od Rajanove koji je deklarisan kao narkoman.
 
 
Osim njih dvojice i O`Nilova ćerka je uhapšena pod sumnjom da je kupovala krek i kokain.
- Rekla je da se nije drogirala pune dve godine i da je napravila veliku grešku kada je toga dana opet pokušala da kupi drogu - izjavio je jedan od policajaca koji je prisustvovao njenom hapšenju.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

tijana ipod said:

...
Kokain family Ryan O'Neal
22. 03. 2017

OLGA said:

...
KAKO JE BIO LEP KADA JE BIO MLAD,A SADA JE RUAN KAO SKOT.
11. 09. 2013

bla bla bla said:

...
fina porodica nema sta!
12. 01. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop