Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
nedelja, 21 septembar 2008 16:16

 

Pop kraljici Madoni će specijalno meso morati da pripremi beogradski rabin.
 

 


Rabin Isak Asiel jedini je čovek koji ima licencu za pripremanje košer hrane na našim prostorima, i već se uputio u Crnu Goru, kako bi dočekao Madonu (Madonna), koja će nastupiti u četvrtak na Jazu.

Madona je već godinama pripadnik kabale, učenja poteklog iz jevrejskog misticizma, i poklonila je više od 20 miliona dolara za centar koji uči decu tom verovanju. Muž pevačice, britanski reditelj Gaj Riči, takođe ima jevrejsko poreklo.

Pravila judaizma nalažu da sledbenici konzumiraju hranu označenu kao "košer". Pravila ovakve ishrane predviđaju konzumiranje mesa životinja ubijenih na tradicionalni način, naročitim "humanim" klanjem. Takođe, zabranjeno je mešanje mesa i mlečnih proizvoda.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

pero said:

rabi ne kuva
Rabi se nece spustiti na nivo Madone i vec je otisao iz Cg
24. 09. 2008

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop