četvrtak, 14 januar 2010 19:18

Mnogi poznati su podržali akciju pomoći ovoj zemljotresom razorenoj karipskoj zemlji.

 

 

 

 

 

Razoran zemljotres koji je gotovo sravnio sa zemljom malu karipsku državu Haiti pokrenuo talas podrške stradalima. Prvo su se javili Anđelina Žoli i njen muž Bred Pit, koji su odmah poslali milion dolara pomoći. Vajkif Žan, koji je rodom sa Haitija odmah je otišao na njegovo rodno ostrvo, da na licu mesta pomogne. On već godinama preko njegovog sajta pomaže Haićane.

 

 

Preko društvene mreže Twitter mnogi poznati su pozvali svoje fanove se uključe u ovu akciju. Među prvima glumac Ben Stiler, a za njim Lindzi Lohan i bogata naslednica Pariz Hilton. Oglasio se i reper Pi Didi sa molitvom za spasenje stradalih, a Opra Vinfri je pozvala svoje gledaoce da pomognu tako što će poslati donacije Crvenom Krstu.

 

 

Ako i vi želite da pomognete narodu Haitija najbolje je da to učinite preko lokalnog "Crvenog Krsta", takođe trebalo bi da se čuvate lažnih internet sajtova koji navodno skupljaju donacije.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

sekaseljanka said:

...
bravo anđelina,lepa i dobra osoba
14. 01. 2010

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop