ponedeljak, 25 avgust 2008 20:38

 

 

Koncert u Kardifu kojim je pop zvezda Madona započela svetsku turneju "Sticky and Sweet", obeležio je njen uobičajeno kontroverzan nastup, ovog puta ne zbog aluzija na vođenje ljubavi sa krevetom na bini, ili poljupcima sa nekom od igračica, već zbog aluzija na američku politiku s posebnim osvrtom na kandidata Republikanaca Džona Mekejna.

 

Opširnije...
 
ponedeljak, 25 avgust 2008 16:35

 Paris Hilton ceremonijom u čuvenom letovalištu Holivudskog džet-seta, Malibu, lansirala je na tržište novu liniju samozamenjivih ekstenzija za kosu, za koje se nada da će postati hit u svetu, kao svi ostali proizvodi koje je ova uspešna devojka promovisala.

Opširnije...
 
ponedeljak, 25 avgust 2008 11:27

 

Zvezda Tarantinovog serijala "Kil Bil" Uma Turman skinula se u bikini i pokazala svoj poveći stomačić, što je podgrejalo priče da je glumica u drugom stanju. Iako je nedavno zvanično demantovala da je trudna, italijanski paparaci uslikali su slavnu glumicu u ne tako glamuroznom izdanju - sa povećim stomakom! Inače, Uma je trenutno sa svojim verenikom  Arpadom Busonom na luksuznoj jahti, kojom krstare po Italiji.

 

Opširnije...
 

Strana 114 od 114

<< Početak < 111 112 114 Sledeća > Kraj >>

Farma

Srodne Vesti:

IQ test

Dnevni Horoskop