ponedeljak, 29 septembar 2008 17:42

Slavna manekenka Naomi Kembel promeniće veru, da bi se po pravoslavnim običajima udala za ruskog bogataša Vladislava Doronjina.
 
 
 
Prema kuloarskim pričama Naomi će se uskoro udati za ruskog bogataša iako su zajedno tek pola godine. Kako bi ispoštovala svog budućeg muža, rešila je da prihvati pravoslavnu veru! Inače, manekenka često dolazi u Moskvu, a njen verenik ne štedi kada su u pitanju pokloni. Nedavno joj je poklonio ogrlicu sa 142 dijamanta, a na jednoj aukciji je iskeširao nešto više od 31.000 evra i kupio joj haljinu. 
 
 
Par se upoznao u maju na filmskom festivalu u Kanu. Prema izvorima bliskim Naomi, bila je to ljubav na prvi pogled. Doronjin ju je potom pozvao na svoju jahtu koja je bila u San Tropeu i tako je sve počelo... Bogatstvo Vladislava Doronjina procenjeno je na 1,8 milijardi dolara.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

mia said:

tarik iskulirao bivšu
OTKUD ZNAŠ DA NIJE ONA NJEGA ISKULIRALA?! UOSTALOM, ''BIVŠA'' MU JE 1000 PUTA LEPŠA OD ''SADAŠNJE'', A POUZDANO ZNAM DA JE LEJLU ŠEHOVIĆ OŽENIO POD PRINUDOM TETAKA, STRINA, STRIČEVA, ODNOSNO AMIDŽA, DAIDŽA I OSTALIH ''...IDŽA'' SAMO ZATO ŠTO SU ISTE VEROISPOVESTI. NIJE MU BILO SVEJEDNO KAD JE VIDEO ONAKVU MORANU, PA ONDA POGLEDAO SVOJU ZAROZANU ŽENU.
30. 09. 2008

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop