Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
utorak, 17 mart 2009 14:51
Poznati glumac obišao jedan zatvor u Moskvi kako bi se pripremio za novu ulogu


Holivudski glumac Miki Rurk (Mickey Rourke) pripremao se za ulogu u filmu "Ajron Men 2" tako što je obišao jedan moskovski zatvor, iako još nije zvanično potvrđeno njegov učešće u tom ostvarenju.


Glumac koji je ove godine bio nominovan za Oskara za ulogu u filmu "Rvač", obišao je zatvor Butirka 13. marta. Tim povodom, prošetao je u pratnji čuvara i posetio razne delove zatvora,  čak isprobao jedan od ležajeva u ćeliji. Glumac bi trebalo da igra lik ruskog negativca u drugom delu priče zasnovane na Marvelom stripu.
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

mne girl said:

...
kako je zgodan....:)
18. 03. 2009

leš said:

...
ne sprema se uloga obilaskom zatvora već robijanjem od bar godinu dana.
18. 03. 2009

MICKEY ROURKE said:

...
POZDRAV! KADA JE BIO NA VRHU VRATIO SE NAJVECOJ LJUBAVI-BOKSU! AMERICKI KLOSARI GA NE VOLE,ZATO SU P****i I IZGURALI SON PENA! BOJALI SU SE NJEGOVOG GOVORA! HA,HA! DAO JE DOMACI ZADATAK U 'RVACU'!
18. 03. 2009

da said:

...
TAKO JE BRATE!BRUTALNO ISKREN LIK,REKAO JE DA JE PROKOCKAO 14 ZADNJIH GODINA U DROGI,FUKSAMA I SVE STO UZ TO IDE ITD. AL BAR JE IMAO m**a DA IZADJE I TO DA PRIZNA ZA RAZLIKU OD OSTALIH PICKICA
17. 03. 2009

MICKEY ROURKE said:

Kralj
MIKI JE KRALJ! ZASLUZIO JE OSKARA!
17. 03. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop