Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
nedelja, 19 jul 2009 11:45
Čuveni italijanski kreator Roberto Kavali u petak uveče lumpovao beogradskim splavovima!
 
 
 
Da je Beograd zanimljiv svetskim zvezdama pokazao nam je i čuveni italijanski kreator Roberto Kavali (Roberto Cavalli) koji je proteklog vikenda boravio u Srbiji. On je u srpskoj prestonici proveo dva dana i to u društvu ovdašnjih devojaka, koje su se lepile za njega, želeći da preko njega ostvare proboj na svetsku modnu scenu.
 
 
 
 
Kavali je u petak viđen na jednom beogradskom splavu u blizini hotela "Jugoslavija" gde je došao sa desetak lepotica i smestio se u separe. Posle sat vremena, kada je počela živa muzika na ovom mestu, kreator je promenio ambijent i otišao na drugi splav. Kako saznajemo, u kasnim subotnjim satima, Kavali se vratio u Italiju gde ovih dana promoviše svoju votku.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (14)add comment
 1 2

mia said:

mia
da znas ..hahha
19. 07. 2009

xaxaxa said:

...
ova prva s leva ko da je g***a jela xaxaxaxaxaxa
19. 07. 2009

Mama Huanita said:

...
A i ove oko njega su jadne. Sponzoruse, ako nisu one ekstra koorve.
19. 07. 2009

Mama Huanita said:

...
Matora drtina... sta ce njemu 10 lepotica, pedofilicar.
19. 07. 2009
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop