četvrtak, 21 april 2016 09:06

alt

Može li Srbija umesto princeze da dobije zeta za snajku?


Fotografije mladog princa Aleksandra Trećeg Krađorđevića, na kojima se vidi u i te kako prisnim odnosima s Amerikancem Džastinom, uzburkale su srpsku gej scenu!


alt


LGBT aktivisti s oduševljenjem su prokomentarisali mogućnost da Srbija umesto klasične princeze dobije - zeta za snajku!

Naime, „Alo!“ je juče ekskluzivno objavio fotografije Aleksandra Karađorđevića, koji se u Nikaragvi provodi sa izvesnim Džastinom s kojim je zagrljen i razmenjuje poljupce.

- Kažu da je princ Aleksandar Treći Karađorđević gej. To znači da postoje teorijske šanse da budem princeza! Bez gej kralja, ne valja - napisao je gej aktivista Predrag Azdejković na Tviteru, a onda za „Alo!“ otkrio šta misli o najnovijem istupu mlađanog princa.

- Uvek mi je bio nekako sumnjiv. To što je gej je lepo, ja to podržavam. Drago mi je što je naša kraljevska porodica moderna. Nadam se da će lepo prihvatiti to što su mediji obelodanili istinu o njihovom sinu i da ga više neće na silu terati da se ženi - ističe on.

Jedan od organizatora „Parade ponosa“ Boban Stojanović nije toliko oduševljen izborom partnera naslednika srpske krune, ali maksimalno podržava njegovo opredeljenje.

- Video sam tog tipa, i ako je stvarno dečko našeg voljenog princa, mora malo da skrati kosu, ovako će za nekoliko godina da liči na Acu Lukasa. Takođe, mislim da princ ima obavezu da nam kaže ko je taj tip sa kojim je i da li mu je bio prvi. Treba da znamo ko je nova princeza. S obzirom na to da smo u mnogim stvarima prvi, možda budemo prva zemlja u svetu u kojoj će gej brakove uvesti monarhisti. Verujem da naš voljeni gej princ ima nekog poznatog gej druga koji bi mu gratis pomagao da malo sredi prinčevu majku koja uvek izgleda jeftino - navodi Stojanović.
Azdejković.

Sa druge strane, predsednik organizacionog odbora „Parade ponosa“ Goran Miletić kaže da su mu beskrajno simpatične fotografije princa sa Njujorčaninom, ali da nije baš siguran da su oni stvarno par.

Svakako nije na nama da sudimo o njegovom seksualnom opredeljenju, ali bismo voleli da naslednik krune povede računa o svojim istupima.


Izvor: ALO


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop