petak, 23 januar 2009 16:37
Poznata glumica izabrana je za "najpoželjniju javnu ličnost" u izboru internet sajta askmen.com
 
 
Glumica Eva Mendez ponela je laksavu titulu najpoželjnije predstavnice lepšeg pola, saopštilo je uredništvo sajta askmen.com. Oni naglašavaju da prilikom izbora nisu vodili računa prvenstveno o izgledu i da su im i ostali kriterijumi bili važni:
 
 
- Dobar izgled je bio samo jedan od kriterijuma, međutim, uzeli smo u obzir i inteligenciju, ambiciju i smisao za humor. Na našoj top listi ima žena od srednjih do kasnih 30-ih koje bi se prema standardima industrije mogle smatrati starim. Mlađe devojke koje dominiraju na tračerskim stranicama još nisu stigle ostvariti ono što su uspele ove žene - izjavio je urednik ovog sajta Džejms Bazil (James Bassil).
 
 
U prvim dvadeset lepotica našle su se: Megan Foks (Fox), En Hatvej (Anne Hathaway), Skarlet Johanson (Scarlett Johansson), Rijana (Rihanna), Hajdi Klum  (Heidi Klum), Hale Beri (Halle Berry), Džesika Alba (Jessica Alba), Monika Beluči (Monica Bellucci) kao i verenica Marka Jarića, Adriana Lima.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (13)add comment
 1 2

xxx said:

ima
ima jacu pozadinu, ovo je slika od pre jedno 5-6 godina... ili retush...

al' ne bih je izbacio iz kreveta.... osim ako ne prdne...

23. 01. 2009

leonardo said:

...
al bih je
23. 01. 2009

victor said:

...
zena je prava bomba
23. 01. 2009
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop