Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
petak, 28 novembar 2008 13:12
Problematična pevačica posetila advokata jer hoće da se razvede od Blejka!
 
 
 
Poznata pevačica Ejmi Vajnhaus (Amy Winehouse) sastala se ovih dana sa advokatskim timom kako bi dogovorila detalje razvoda od supruga Blejka (Blake Fielder-Civil). Viđenje sa advokatima, prema njenoj želji, organizovao je njen tata Mič, koji je od početka bio protiv tog braka.
 
 
Ejmi, čiji su problemi sa narkoticima već poznata stvar, trenutno se oporavlja u jednoj londonskoj klinici, nakon što je zbog telefonske svađe sa Blejkom otišla na jednu žurku gde je opet pila i drogirala se. Njen i dalje zvanični suprug je stalno uznemirava pozivima u bolnici a često napada i njenog oca da im "ruši brak".
 

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

zvezda said:

...
dugo je trajalo
27. 12. 2008

Merlin Monro said:

...
Peva fantasticno,originalno.Steta sto je krenula pogresnim putem i upropastila svoj zivot!
03. 12. 2008

OBEZGLAWLJENI JAHAC said:

...
0 KOMENTARA
29. 11. 2008

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop