sreda, 25 mart 2009 15:24

Prvi čovek "Formule 1" se nada da će mu Slavica ostaviti bar neku funtu.

 

Sveže razvedeni Berni Eklston (Bernie Ecclestone) progovorio je prvi put od kada se zvanično razveo od Slavice. On kaže da mu je brak propao zbog toga što je previše radio:

 

- Pitanje je zapravo, da se nije dogodio ovaj razvod sa Slavicom, da li bih ja usporio? Mnoge stvari su se promenile u proteklih nekoliko godina i jednostavno nisam mogao da pobegnem od posla. Da jesam, ko zna, možda bismo Slavica i ja još uvek bili zajedno - rekao je Berni, a onda se osvrnuo i na finansijski aspekt svog razvoda:

 

-Nadam se da će Slavica biti dovoljno razumna i da će mi ostaviti nekoliko funti da mogu da živim životom na koji sam navikao. Ona ima tek 50 godina, još uvek izgleda jako dobro i ima dovoljno novca u banci. Vrlo je moguće da će krenuti nekim drugim životnim putem i ne krivim je zbog toga - iskren je bio Eklston.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

sloba said:

...
JOJ BRATE KOGA ZANIMA OVA STARA DRTINA DAJTE BOGATI O MLADJIMA
26. 03. 2009

leš said:

...
шта ће ти толике паре с једном ногом у гробу
26. 03. 2009

NIKOLA--CRNA GORA--VIP-- said:

..................
AHA OSTAWICE TI NESTO PARA --------MALO SJUTRA ------- ADA SIGURNO SE NIJE UDALA ZA NJEGA IZ LJUBAWI -......
25. 03. 2009

SLAKI said:

...
ma nemoze mu uzeti sve...ali polovinu da...a i ona bila toliko godina s njim sad odjednom nemoze a valjaju joj njegove pare zasvrbilo je pa se digla....
25. 03. 2009

mala said:

...
dosadili ste i ti berni i tvoja slavica,...
25. 03. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop